• SVET BREZ VOJN IN NASILJA JE EDINA PERSPEKTIVA ZA ČLOVEŠTVO

    SVET BREZ VOJN IN NASILJA JE EDINA PERSPEKTIVA ZA ČLOVEŠTVO


Enote


Informacije in prijava:

Izberite prijavni list 1- 2020

GSM 031 312 170
E- pošta: enoteciv@siol.net

Pravilnik o izvajanju programa za ohranjevanje zdravja

Zveza društev civilnih invalidov vojn Slovenije ima za izvajanje programa ohranjevanja zdravja svoje enote za ohranjevanje zdravja svojih članov in sicer:

Obmorske enote za ohranjevanje zdravja:

1. SOBE V HOTELU FIESA
Zveza je solastnik kompleksa Fiesa. V sezoni /21.06. do 11.09./ imamo lastnice kompleksa Fiesa na razpolago za koriščenje po tri dvoposteljne sobe s polpenzionom.

2. STANOVANJE V ČERVARJU (Hrvaška)
V Červarju je stanovanje katerega lahko poleg člana – civilnega invalida vojn, koristijo tudi njegovi družinski člani. Skupno število ljudi v posameznem terminu je 5 (ne glede na starost oseb). Enoto je možno koristiti od mesec maja do septembra. Sezona za termine po društvih je določena od 21.06. do 11.09.

3. BUNGALOV V NEREZINAH NA MALEM LOŠINJU (Hrvaška)
Bungalov je za 4 osebe. Enoto je možno prav tako koristiti od meseca maja do septembra. Sezona za termine po društvih je določena od 21.06. do 11.09.

4. BUNGALOV V KAMPU ADRIA ANKARAN
Bungalov je za 5 oseb. Enoto je možno prav tako koristiti od meseca maja do septembra. Sezona za termine po društvih je določena od 21.06. do 11.09.

Zdravilišča:

1. HIŠICE V TERMAH ČATEŽ
Zveza ima v Termah Čatež dve zidani hišici. Hišici sta prostorsko pripravljene za do 4 osebe (ne glede na starost). Hišici sta članom na razpolago skozi celo leto.

2. HIŠICA V MORAVSKIH TOPLICAH
Enota v tem zdravilišču je pripravljena za 4 osebe (ne glede na starost). Na razpolago je skozi celo leto.

Srednjegorska enota:

1. DOM “PRI MEJAŠU” NA PODKORENU
V domu “Pri mejašu” je 5 apartmajev. En apartma je za 5 oseb, ostali apartmaji so za 4 osebe (ne glede na starost). Dom je odprt skozi celo leto. Člani se lahko prijavljajo za letovanje direktno na Zvezo.

Člani, ki želijo koristiti posamezno enoto za ohranjevanje zdravja se prijavijo na svojem matičnem društvu. Za vse enote (razen apartmajev v Domu Pri Mejašu) so termini koriščenja 10 dnevni. V enotah za ohranjevanje zdravja, ki so v zdraviliščih imajo člani – civilni invalidi vojn in njihovi sorodniki, ki koristijo enoto s članom, zagotovljene karte za kopanje v bazenih. V enotah je zagotovljeno tudi posteljno perilo, ki ga vzdrževalna služba v posameznih zdraviliščih zamenja ob vsaki menjavi gostov.
Posteljno perilo je zagotovljeno tudi v domu “Pri mejašu” na Podkornu.
Društva s strani Zveze prejmejo za vsako trimesečje terminsko razporeditev, v kateri so določeni termini za posamezno društvo. Število terminov za društvo je odvisno od števila članov v posameznem društvu.
Na Zvezi društev civilnih invalidov vojn Slovenije je sprejet Pravilnik o koriščenju enot za ohranjevanje zdravja, ki določa tako pravice, dolžnosti kot tudi sankcije za kršitve.